Auto huren Breda

Auto- en bedrijfswagenverhuur Breda | Auto huren in Breda? Dan bent u bij Vakgarage Leendert van den Born aan het juiste adres, wij zijn namelijk aangesloten bij Vakgarage Rent. Wij bieden een groot aanbod te huren voertuigen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor personenwagens van verschillende klassen, maar ook voor bedrijfswagens en verhuiswagens. Wij zijn te vinden op slechts 10 minuten lopen vanaf het Rat Verlegh Stadion.

Door te kiezen voor Vakgarage Rent kiest u automatisch voor een lage prijs, uitstekend onderhouden voertuigen en voor de Vriendelijkste Autoverhuurder van Nederland. Dus of u nu een auto wilt huren om er een dagje op uit te gaan of een bedrijfswagen nodig hebt om uw buurman te helpen een klus af te ronden. Alles is eenvoudig en online te regelen met Vakgarage Rent.

Auto huren in Breda ruime keuze

Wij bieden een ruime selectie voertuigen aan. Zo kunt u onder andere kiezen voor de kleine en wendbare stadsauto, waarmee parkeren in drukke steden een makkie wordt. Wilt u liever wat meer comfort voor de langere ritten? Ga dan voor een sportieve sedan uit de middenklasse. Hiermee heeft u voldoende comfort en kunt u daadwerkelijk genieten van de langere afstanden.

Bedrijfswagens huren

Wij verhuren naast personenauto’s ook veelzijdige bedrijfswagens. Een bedrijfswagen huren is ideaal om iets groots te vervoeren of materiaal mee te nemen voor de wat grotere klussen in Breda. Onze compacte bestelwagen is uitstekend in te zetten voor het vervoeren van een nieuwe grasmaaier. Met de bedrijfswagens van Vakgarage Leendert van den Born loopt de verhuizing gesmeerd.

Huur direct bij Vakgarage Rent

Snel en eenvoudig online een voertuig huren in Breda? Kies dan voor Vakgarage Rent. Heeft u nog vragen over het huurproces of de mogelijkheden? Bel ons dan op 076-5223166. Liever mailen? Dat kan naar info@vakgaragelvdb.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat u volledig op de hoogte bent en met een gerust hart een auto kunt huren in Breda.